Cateva zile la Baile Herculane – Strandul

Publicat pe


In continuare va voi povesti urmatoarele cateva zile la Baile Herculane pe care le am petrecut impartine in mai multe posturi. Aceasta va fi a 2 parte numita Strandul. Prima parte este Prima zi la Herculane.

Am fost la strandul Hercules unde apa a fost foarte calda , de aproximativ 31 grade, putin sarata, dar foarte  sulfuroasa , fapt dovedit atat dupa miros cat si dupa depunerile pe bijuteriile de argint pe care le detineam pe noi. Intrarea era 7 ron pentru adulti, 3 ron pentru copii si inca 2 ron sezlongurile , se mai dadeau umbrele si scaune , dar la ce pret nu stiu…  Inaintea intrarii in strand , erau 2-3 vanzatori de articole „marine” : colac, minge si alte prostioare .  Era si un bar in incinta strandului ,insa bauturile foarte scumpe  si ne am abtinut …! Tot aici la strand, am avut prilejul sa privesc pe unul dintre tineri care lucrau cum reusea sa sara de pe aproximativ 20-30 sezlonguri puse una peste alta in apa , bine inteles pe langa el au mai fost si alti smecherasi , dar curajul nu a fost la fel de mare . O alta priveliste placuta era muntele din fata mea , eu punandu-ma deobicei astfel incat sa  fiu cu spatele la intrarea in strand. Muntele era enorm si placut , stiai cat este ceasul cu ajutorul sau si a soarelui.  Intr-o seara am avut surpriza sa observ un grup de aproimativ 4 adulti care 3 erau parinti ,iar unul profesor si 4-5 fetite de pana in 12 ani care se pare ca erau gimnaste. Acestea au avut placerea si curajul sa sara de pe 2, apoi 4 ,apoi 7 sezlonguri in apa ,facand si diverse rotiri si invartiri prin aer 😀 . Foarte frumos spectacol. In strand era multa lume dupa masa, iar dimineata foarte putina, majoritatea batrani ,dar si cateva perechi sau domnisoare 😀 :). Datorita numarului mic de oameni dimineata in strand, inotam ca nebunu prin apa singurel… la un moment dat am ajuns sa fac peste 100-200 m folosind doar mainile si tiand cont ca nu am mai inotat de vara trecuta ! 😀 .

Alte poze :

5 gânduri despre „Cateva zile la Baile Herculane – Strandul

  Herculane - last part « Blogu’ de Râs a spus:
  Octombrie 4, 2008 la 21:36

  […] Cateva zile in Herculane -Strandul […]

  concedii a spus:
  Aprilie 28, 2009 la 17:24

  offff te ai nascut talentat si mori speranta

  Balaci Claudia a spus:
  Ianuarie 25, 2010 la 16:42

  Super tare. Am fost la 7 izvoare in 2007 dar era pranzul si era f.aglomerat. Vara asta venim toata familia, copii mei abia asteapta. Multumesc de informatie. Sunt din Craiova.
  Care sunt preturile la cazare la particulari? Acceptabile?

   Mihai a răspuns:
   Ianuarie 26, 2010 la 19:13

   Atunci cand am fost da erau acceptabile. iti recomand totusi sa mergi cu reducere de la job la un hotel de 2 sau 3 stele.

  Baile Herculane a spus:
  Februarie 22, 2010 la 23:03

  La Baile Herculane, expozitie de bulane 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s