Little Smile- la concurs de desen

Publicat pe Actualizat pe


Articolul nu mai este valabil!

Blogu’ de Ras  va anunta ca Little Smile a participat la un concurs de desen, insa din nefericirea domnul Dorin a descalificat-o pe motiv ca a facut desenul manual si nu in paint … Ideea este ca nu a precizat nici unde acest lucru , iar despre concurs Little Smile a aflat de pe alt site unde nici acolo nu s-a precizat nimic … pacat!

Mai jos aveti desenul lui Little Smile care a participat la concurs…

concurs2

Linkuri concurs pt interesati:

 1. http://www.dorinspoaller.ro/concurs/
 2. http://www.dorinspoaller.ro/finalistii-concursului-2/

Alte desene ale lui Little Smile:

 1. Emo girl ;
 2. Babuinul ;
 3. Monstruletul .

Daca pe cineva il intereseaza talentul lui Little Smile sa ma contacteze aici prin comentarii si vom discuta mai multe ulterior.  Multumesc anticipat! .

Articolul nu mai este valabil!

4 gânduri despre „Little Smile- la concurs de desen

  monica a spus:
  Februarie 1, 2009 la 18:22

  sa stii ca este foarte frumos desenul tau…insa nu ai dreptate pt ca te oftici din cauza ca te-a descalificat….scrie foarte clar ca trebuie facut desenul in paint,citeste mai atent

  Mihai a răspuns:
  Februarie 1, 2009 la 18:32

  Monica te asigur ca siteul de unde am aflat atat eu cat si Little Smile despre concurs nu spunea nimic de paint, doar arata exemplul dat de Dl Dorin dar in rest nimic … 🙂 In fond , ce era daca era manual desenul? sa fie haios atata. De ce conteaza cum il faci , cand rezultatul e superb ?

  monica a spus:
  Februarie 2, 2009 la 11:11

  deci pe bune ca acolo unde este si exemplul,undeva mai sus scrie ca trebuie sa fie facut simplist si in paint

  Mihai a răspuns:
  Februarie 2, 2009 la 11:23

  nu , scrie doar ca trebuie sa fie simplist ca si exemplu dat de domnul Dorin , acesta spunand ca dumnealui l-a facut in Paint . Si ti am zis Little Smile a aflat de concurs de pe un alt site in care nu se zice nimic de Paint decat ca exemplul dat de domnul Dorin este in Paint. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic.

Comentariile sunt închise.