Femeile afgane: Gunoi sau Fiinte?

Publicat pe Actualizat pe


Am primit prin mail o  aplicatie power point descarcabila daca apasati  aici :burka, de la Dobre Gabriel  unul dintre colaboratorii blogului. Dupa ce am vizionat aceasta aplicatie am avut un soc! Va pun cateva poze mai jos ca sa intelegeti despre ce vorbesc…Va rog sa aveti rabdare pana se descarca pozele!

picture13

picture32

Femeile afgane calatoresc in portbagajul masinilor!picture41

picture61

Act de identitate al unei femei afgane:

picture81

De ce le mai face poze ? Nu stiu …

picture101

De ce o mai duce la bai/mare daca nu poate sa se bucure cu adevarat?

picture13

picture14

Nu este normal asa ceva , iar institutile internationale ar trebui sa se implice! Semnal de Alarma!

Femeile afgane: Gunoi sau Fiinte??!

Anunțuri

4 gânduri despre „Femeile afgane: Gunoi sau Fiinte?

  ioan a spus:
  Februarie 9, 2009 la 10:56

  noua ni se pare imoral si impotriva drepturilor omului, dar trebuie mai intai sa traiestiacolo pentru a intelege, sa macar a incerca sa intelegi, inimile si mai ales mintea afganilor. ai zice ca sunt fanatici si misogini, dar de fapt iubesc femeliel pana la nebunie si pana la posesivitat. iubirea posesiva, intalnita si la noi in tara si in alte tari civilizate, este cea care face ca barbatii sa isi secretizeze femeile lor. le pastreaza numai si numai pentru ei. nici macar privirea ochilor feilor lor nu o imaparte cu nimeni.

  app. o gluma.
  inainte femeile mergeau in spatele lor dar acum cele mai multe merg inaintea lor pentru a/i proteja pe barbati de minele ascunse pe teren.

  Ana a spus:
  Februarie 17, 2009 la 18:03

  Este foarte trist ce se intampla, dar pana la urma cu totii avem traditiile si obiceiurile noastre. Si pe mine m-a socat prezentarea pe care am primit-o pe mail, dar n-am putut sa nu observ ceva: asa-zisul act de identitate al unei femei afgane este de fapt un permis de conducere eliberat in New Jersey iar poza apare imediat dupa ce se afirma ca femeile sunt obligate sa circule in porbagajul masinilor. Nu zic ca nu e adevarat, dar nici nu cred ca situatia e chiar atat de tragica.

  Saluzzo mio a spus:
  Mai 6, 2009 la 12:21

  Oribil !

  alexandra a spus:
  August 25, 2009 la 14:17

  daca si romanii ar fi atat de strans legati de traditie si credinta si femeile de aici ar fi cam la fel, sa nu uitam ca si biblia noastra cea sfanta vorbeste despre femeie -ajutor pentru sot, femeie care trebuie sa sustina initiavele sotului
  (initiativele femeii nu sunt semn bun), femeile care trebuie sa se teama de sot, femeile a caror menire ar fi ideal sa se reduca la copii si casa s.a.m.d. imi este mila de femeile acelea,dar sa nu uitam ca ele au fost crescute intr-o asa societate, daca se poate numi asa; omul se obisnuieste si cu raul ajungand sa-l vada ca pe ceva normal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s