Concurs: Intamplare amuzanta cu masina

Publicat pe Actualizat pe


Un alt concurs organizat de J Mihai impreuna cu sponsorul Portbagaje auto propune un articol care sa contina   intamplari amuzante cu masina . Intamplarile care urmeaza sa le povestesc sunt destul de haioase.

Eu impreuna cu parinti si fratii mei am hotarat sa mergem intr-o excursie spre Balea Lac si la Vidraru , noi fiind in Timisoara… Ei bine toate bune si frumoase pana cand masina ne-a lasat in mijlocul strazii in plin trafic in Sibiu… si de aici nu a mai vrut sa porneasca … Am uitat sa mentionez ca este vorba de o splendida Dacie veche ,destul de obisnuita prin România si uzata. Pana la urma am hotarat sa impingem masina pana la trotuar. Bine inteles ca nervi si-au facut aparitia si-mi venea sa lovesc cu piciorul masina sa-i arat eu cine e mai tare… dar mi-as fi rupt piciorul si tot masina ar fi fost invingatoarea! 😦  . Aici am reusit sa reparam masina si  am pornit mai departe pe drum …

Insa nu am scapat de tot de necazuri… Vorba aceea: „Un necaz nu vine singur niciodata!”  Pe Transfagarasan mai aveam putin si ajungeam si noi la Balea Lac , insa masina iar si-a facut de cap , apa fierbea in ea si deja mirosea a ars. Pe langa aceste „mici” probleme, mai trebuia si sa parcam intr-o zona inalta cu plata. Pana am reusit sa parcam masina , a durat o vreme pentru ca in timp ce apa fierbea in masina , casierita statea de vorba in fata noastra. Am crezut ca masina va exploda. Tata a scos capul pe geam sia rugat-o sa se deie din calea masini. Intr-un final am reusit sa parcam masina.

O alta intamplare s-a petrecut in momentul cand am ajuns la Vidraru. Am gasit un loc de campat foarte greu , insa trebuia sa coboram cu masina printr-o vale mare , abrupta si plina de bolovani si pietre. Pana la urma decidem sa trecem prin vale chiar daca noi stiam ca suntem cu Dacia.. Daca nu ar fi mers ,trebuia sa platim un Jeep si sa ne scoata afara , dar am avut mare noroc si am trecut si de aceasta provocare. Ducem bagajele pe campul de langa lac si dupa aceea tata spune sa incercam sa ducem masina sus ca dupa aceea mai tarziu poate nu avem pe cine sa mai rugam sa ne scoata. Eu ma duc pe deal si se duce fratele meu cu tata sa porneasca masina. Ma uit eu la ei , observ ca masina urca incet si la un moment dat ma uit putin in alta parte, moment in care masina coboara la vale :)) . Dupa inca 2-3 incercari am reusit sa urcam masina sus , ambaland motorul foarte mult :))

Saraca masina …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s