Concurs: Ziarul de investigatii

Publicat pe Actualizat peConcursul lansat de Ziarul de investigaţii se desfăşoară între 1-31 iulie si consta in a trimite cati mai multi vizitatori siteului pentru a castiga marele premiu! 😀 .

Despre echipa:

 • Suntem o echipa tanara, ambitioasa, profesionista cu experienta in domeniul presei scrise, in care activam de peste 10 ani.
 • Am creat acest ziar online ca raspuns la realitatile cotidiene si la situatia politica existenta dupa 18 ani in Romania. Scopul nostru este ca prin articolele publicate sa restabilim normalitatea in ceea ce priveste resorturile unui stat de drept care functioneaza dupa legi democratice.
 • Pentru ca media romaneasca traverseaza o perioada in care doar scandalurile mondene mai atrag atentia si ziarele si-au pierdut din consistenta si credibilitate.
 • Pentru ca banii romanilor nu sunt folositi cum trebuie, de cine trebuie.
 • Acest ziar va fi reactualizat bilunar, cu anchete jurnalistice prompte si de interes realizate de o echipa formata din jurnalisti de investigatie cu experienta in domeniu, care vor viza domeniile importante ale economiei si institutiile statului.
 • Dorim ca in scurt timp sa devenim un pion important in presa romaneasca de investigatie, un jucator apreciat si de incredere, a carui voce sa se faca auzita prin informatiile veridice si de interes furnizate.

Reclame

Un gând despre „Concurs: Ziarul de investigatii

  Shadow Girl a spus:
  iulie 8, 2009 la 04:15

  dragut:>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s