Salutare!

Publicat pe Actualizat pe


Bună seara tuturor! Eu tocmai vroiam săăă…ăăăăă…

Oh frate da greu e sa scrii ceva introductiv! Întotdeauna mi s-a parut cel mai greu sa scriu introducerea, sau să încep eu o discuţie mai delicată. Pur şi simplu nu mă pricep la asta. Trebuie să recunosc, nu prea îmi plac nici orele de limba română(da, ştiu că aţi observat că scriu cu diacritice, dar o fac doar acum fiindcă e o postare….of… introductivă :D).

Anyway( specialist în romgleză, neoficial), numele meu e Marcel şi am venit aici… ca să mă bag ca musca-n lapte. Cred ca o sa fermenteze mai bine :)). Am văzut şi eu anunţul prin care Mihai ne invită să devenim autori. Sincer nici prin cap nu mi-a trecut să mă înscriu, dar îl am pe Mihai în listă şi l-am întrebat din plictiseală care-i faza cu autorii. Dupa puţina vorbăraie îmi zice: „Te bagi? :D”. Şi mi-am zis ca n-am nimic de pierdut(decât timp folositor pentru învăţat :-j).

Probabil că acum ar trebui să mă descriu, nu? Ah, urăsc chestia asta. Nu de alta, dar trebuie sa fiu sincer :)). Spre deosebire de Mihai, care e flegmatic, eu sunt mai sangvinic(chiar mi-am şi făcut anul trecut la psihologie un test de genu şi mi-a iesit sangvinic pe primul loc). Pentru cei care habar n-au ce înseamnă cuvintele astea e bine să ştiţi ca Mihai scuipă mult iar mie îmi place sângele. Deci da, sunt destul de sociabil şi vorbăreţ… pot întreţine atmosfera, deşi nu cred că e chiar o calitate de-a mea. Sunt uneori hazliu.. dar numai uneori.

Acum vine partea grea :(. Nu prea îmi place sa fiu deranjat decât atunci când sunt dispus. Asta ar însemna că nu prea sunt o persoană săritoare… De multe ori mă enervez repede, dar îmi trece la fel de repede(cred ca asta e o reacţie de neutralizare =)) ). Şi chiar îmi pare rău, sincer, când ma enervez şi vad că nu rezolv nimic cu nervii. Orgoliul nu lipseşte(oups, Mihai… :D), însă sunt conştient că e o piedică în dezvoltarea relaţiilor de prietenie, şi încerc din răsputeri să scap de el. Defapt, tind să echilibrez balanţa asta psihologică între sangvinic si flegmatic.

Am menţionat cumva că sunt un tip entuziast? Entuziasmat de ce? Ei, de ce… Păi de pasiuni! Care pasiuni? Hopa! Difficult answer again! Înclin spre  informatică si cam tot ce este digital, dar nu pot să spun că e o pasiune principală… Defapt, sunt ca un fel de Leonardo Da Vinci(păstrând proporţiile bineînţeles, nu ma pot compara cu o astfel de personalitate). Adică cum? Păi uite aşa, îmi place cam… tot ce mă atrage :D. Responsabilă de acest lucru e firea mea foarte curioasă.

Totuşi ca să înlătur puţin ceaţa, am să enumăr nişte activităţi care-mi plac: fotografia/filmatul, gaming, chestii care se pot face pe calculator, plimbatul cu bicicleta, plimbarea în natura, înotul, experimente :D, meh… o grămaaaaadă de chestii.

Am un blog pe care postez câteodată, experimente trăznite sau ce mai fac eu.. idei, una alta… un blog adică!

http://sjackm.wordpress.com/

Şi pentru că am spus că îmi place şi fotografia, vă las linkul de la profilul meu de flickr:

http://www.flickr.com/photos/carstic_productions/

Oh, fotoblogul meu:

http://historylight.blogspot.com/

Mai fac şi panorame care le postez pe Panoramio(de unde ajung pe Google Earth 🙂 ):

http://www.panoramio.com/user/4760897

Şi să nu uităm de channelul de youtube:

http://www.youtube.com/user/reactor1system

Cam atât deocamdată despre mine. Aş mai scrie, dar e târziu şi nu prea mai am idei. Oricum dacă voi simţi nevoia voi mai face nişte modificări/adăugiri la postul ăsta pe care oricum îl gasiţi la secţiunea de autori.

Anunțuri

2 gânduri despre „Salutare!

    […] This post was mentioned on Twitter by Vaipan Dragos-Mihai, Mariana Bîtculescu. Mariana Bîtculescu said: [De pe Blogu' de Râ Salutare!: Bună seara tuturor! Eu tocmai vroiam săăă…ăăăăă… Oh frate da greu e sa scrii ceva i… http://bit.ly/aS9zeH […]

    dreptungeek a spus:
    Octombrie 26, 2010 la 13:52

    Presimt că urmează niște postări interesante (și amuzante, evident) 😀 Spor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s