Cum naiba ai ajuns acolo??

Publicat pe Actualizat pe


Reclame

4 gânduri despre „Cum naiba ai ajuns acolo??

  VictorCh a spus:
  aprilie 6, 2011 la 06:14

  Off-topic:
  TARE de mult n-am mai ajuns pe-aici – bine v-am regasit. (Din pacate, NICI nu stiu CAND – concret – oi mai apuca sa ajung: in urma evolutiei sitiuatiei in viata reala, mi s-au diminuat drastic – mult si strict – atat timpul cat si energia disponibile pt ceea ce nu-i strict necesar.) Deocamdata incerc sa „recuperez” cat mai mult „din urma” „mergand inapoi” cat oi putea.
  Jos, la „norul de etichete”, la „Curiozitatii” al doilea „i” este gresit (n-ar trebui sa se gaseasca acolo).

  On-topic:
  1. CHIAR : CUM (si/sau DE PE CE) NAIBA a sarit oaia aia (sau berbec, ce-o fi) incat sa se agate asa cu cornul de sarma LA ASA O INALTIME fata de sol?
  2. In majoritatea „cazurilor” prezentate in fotografii, in principiu rezolvarea (eliberarea animalului) este (relativ) simpla (nu in mod necesar si facila – in mod concret), fie pur-si-simplu acordand animalului putin (sau mai mult) ajutor exterior, fie eventual distrugand din jurul animalului obiecte / componente (relativ) necostisitoare, inlocuibile SI nepericuloase, da’ vaca aia nu stiu CUM ar putea fi scoasa (intreaga) din „stalpul” de inalta tensiune… (EU as omori vaca si i-as reteza gatul.)
  3. ULTIMA poza din articol – asociata cu intrebarea din titlu – „face toate paralele”! 😀

   Mihai a răspuns:
   aprilie 8, 2011 la 11:31

   multumim pentru oprirea ta pe acest site 😀 despre linkul catare articolele vechi incearca linkul din stanga ” older posts” .

    VictorCh a spus:
    aprilie 8, 2011 la 14:40

    Om bun, ESTE adevarat ca ar cam fi necesar sa-mi schimb ochelarii cu altii mai puternici, da’ cand am cautat eu (cu atentie) acele linkuri NU ERAU! (Este la fel de adevarat ca acum stau frumusel sub tagurile articolului – multumesc!)
    Din pacate – de-acu’… ulterior, cand oi mai avea posibilitatea.

  VictorCh a spus:
  aprilie 6, 2011 la 06:23

  In aceasta varianta de blog voi CHIAR NU AVETI pe pagina linkuri catre articolul precedent / articolul urmator? Inseamna ca ma voi limita la a citi cele mai recente articole, cele linkuite in bara din dreapta (n-am timp / rabdare / chef / etc sa le caut pe cele mai vechi prin homepage sau prin arhiva)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s