Biografia lui Mihai (In stil digital) Part3

Publicat pe Actualizat pe


Part1 Aici
Part2 Aici

Atentie! Aceasta parte este SF – Nimic din cele ce vor fi relatate nu s-au intamplat ( si sincer am indoieli ca se vor intampla )

Lumea creata de el starneste invidie printre ceilalti creatori. Un boss il provoaca direct la o serie de competitii . Miza – Pierzatorul isi distruge lumea. Eroul nostru, sovaind, accepta provocarea boss-ului. Deodata tot imprejurul lui devine acoperit de un negru pur ce ar da fiori si celui mai brav model. Podeaua este umpluta de linii de un albastru neon, iar langa el se deschide o trapa in care este catapultata un bat negru strabatut de aceleasi linii albastrii . Amandoi prind betele in acelasi timp intr-un sincron dat de reflexul bratului lor. Folosindu-se de demonstratia boss-ului, Mihai alearga dupa care sare intr-un salt lung, timp in care desface batul, unde, de nicaieri, rasare o motocicleta plasmatica. Ca orice boss, tipul nu joaca corect si isi cheama 4 din cei mai buni piloti ai lui. Mihai, si-asa incordat , la vederea noii formatii triunghiulare devine descumpanit de-a dreptul : Scoate celularul si-si suna cel mai bun amic . Acesta suna ocupat . A 2-a oara la fel. A 3-a oara o voce somnoroasa ii bucura sufletul. Mihai, in timp ce gonea ca un disperat sa-si salveze fundul 3D si lumea creata de el, urla la telefon ca are nevoie de ajutor. Frost.Byte_001 se executa teleportandu-se in arena si primind din podea batul respectiv. Acesta il invata pe Mihai modul de lupta al arenei si-i indica un buton aflat pe partea dreapta a ghidonului. Apasand pe el in urma lui lasa un zid verde de inaltimea motocicletei. Amintindu-si dintr-un vechi episod din „Laboratorul lui Dexter” ce trebuie sa faca, Mihai intra in lupta. Alaturi de Frost.Byte_001 acesta reuseste sa distruga primii 3 discipoli. Al 4-lea insa ii vine de hac amicului sau care piere in lupta, dematerializat. Ramas singur impotriva a 2 adversari, modelul incearca o schema periculoasa, pornind direct spre ultimul discipol in timp ce acesta urmeaza acelasi traseu inspre el. Fata in fata acum, fiecare bazandu-se pe reflexul lui. Dar dintr-o data in fata lui Mihai, apare un pick-up in forma de scut. Mihai intrand in el vede cum deasupra lui se activeaza o lumina ce-l inconjoara in forma de semisfera. Discipolul observand prea tarziu noul obstacol intra direct in motocicleta eroului nostru dematerializandu-se, in timp ce modelul scapa nevatamat. Boss-ul, urmarind de la distanta scena, zambind malefic in timp ce Mihai ramane singur versus ultimul lui Discipol, ramane inmarmurit de neasteptata intorsatura a situatiei. Decis sa nu piarda sub nici o forma se avanta orbeste inspre adversar. Zarind cu coada ochiului un nou pick-up aparut se indreapta spre el. Oferindu-i o viteza tripla, sefului ii este usurata munca, creand rapid in jurul lui Mihai un zid, acesta neavand pe unde sa scape, sfarsind dematerializat.

Vreau sa tin lumea in suspans ( daca am creat asa ceva in voi ) si o sa continui cu partea a 4-a.
Nota : Acest text este compus de mine: FrostByte001 ( Tabeica Octavian ) . Orice reproducere sau modificare este interzisa fara acordul meu in prealabil .

Un gând despre „Biografia lui Mihai (In stil digital) Part3

    […] Part1 Aici Part2 Aici Part3 Aici […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s