Typos = A typographical error or typo is a mistake made during the typing process. The term includes errors due to mechanical failure or slips of the hand or finger, but excludes errors of ignorance.[1] Most typos involve simple duplication, omission, transposition, or substitution of a small number of characters.

Adică ,pe româneşte greşeli din cauza  tastaturii, neatenţie, etc.
Da, blogul  conţine typos(din păcate), pentru că scriem in grabă, scriem repede, nu prea ne uităm la taste, mai avem praf (uni si firmituri) sub taste şi/sau unele taste reactionează mai greu la apăsare şi ,in final, ne este cam lene să recitim tot postul 😀 .

Pentru asta ne cerem scuze şi vă rog să mă anunţaţi dacă descoperiţi typos pe acest blog.
Vă multumim vouă ,cititorilor, dar şi lui Olix,pentru definiţie.

 • Cum să scriem ?

S-a tot gândit Mihai în ce limbaj să scriem pe blog : gramatical sau de net cu „tz” ,”sh” , „k” etc. şi după cum vedeţi a ales cel gramatical ,totuşi în lipsa timpului vom uita ,uneori, să scriem „ş” ,”ţ”, „î”, „ă”, „â”, în locul lor scriind „s”, „t”, „i”, „a”.

 • Despre blog sau De ce scriem?

Mihai: Am început să fac acest blog cu intenţia de a-mi amuza prieteni, mai ales pe Emy. De fapt , de foarte mult timp vroiam să construiesc un blog cât mai popular, bun şi adevărat, pe gustul tuturor ,pe cât pot eu de bine , dar nu găseam tema potrivită, până de curând. Acum ,blogul are intenţia de a da un nou gust vieţii vizitatorilor săi. Data creării sale este de 21 iunie 2008.
Scriem din plictiseală , interes, amuzament şi curiozitate.

Ştim că nu e perfect şi nici nu credem că va fi vreodata… (a citit şi Mihai erorile comune in blogosfera românească de la Zoso +Lista lui Bobby Voicu: Sfaturi pentru bloggeri incepatori , citez

Blogul trebuie sa reflecte personalitatea voastra. Prin urmare, nimeni nu va poate spune exact ce merge sau nu pentru voi specific. Incercati, testati, aflati.

), dar sperăm să fie pe gustul cât mai multor cititori.

 • Conţinutul blogului

Va cuprinde atât articole „de râs” cât şi articole informative în privinţa anumitor lucruri găsite de noi pe net: minunăţii & curiozităţii.

De curând; blogul participă şi la numeroase concursuri, despre ele puteţi citi AICI. De asemenea , uneori, conţine articole din timpul nostru liber, timp ocupat cu mici excursii sau unele mai mari ori cu diferite călătorii şi staţionări prin lumea asta mare care există în jurul nostru: Parâng şi Băile Herculane sau alte zone.

Şi , de asemenea, blogul este [poate fi considerat] un pamflet.

 • Când scriem şi cât?

Când avem chef şi plăcere! Mihai scrie  de obicei după orele 17.00-18.00. Noi restul scriem când credem de cuviinţă 😀 .
Mihai scrie deobicei un articol pe zi, dar uneori suntem foarte mulţi editori, alteori mai puţini. Numărul total de articole pe zi variază , dar nu va depăşi 5 .

 • Abonări şi urmăriri

Abonează-te la Râs în fiecare dimineaţă! Bei cafeaua şi râzi! 😀 . În plus oferim şi articole cu minunăţii si curiozităţii ale lumii 😉 !

Abonează-te la Blogu’ de Râs prin email!

Ne puteţi urmări abonându-vă pe canalul youtube, pe slide, slideshare sau urmărindu-ne pur şi simplu pe twitter si mippin pentru navigarea pe telefon.

p.s.: La abonarea prin email , după ce aţi apăsat pe imaginea de sus şi v-aţi introdus emailul veţi primi un link prin email pe care trebuie să apăsaţi pentru a vă confirma abonarea.

 • Despre smiles sau emoticons ( zâmbăreţe )

Le am găsit in sfarsit pe toate!!!!  . Le găsiţi la adresa: http://codex.wordpress.org/Using_Smilies . Mulţumiri lui Bogdanic .

 • Adresele Blogului de Râs:
 1. www.bloguderas.wordpress.com – via WordPress;
 2. http://twitter.com/mihai03 -via twitter;
 3. http://www.youtube.com/user/bloguderas -canal Youtube;
 • Concursuri Câştigate:
 1. Viaţa în România;
 2. Constanteanu’;
 3. Pregatiri pentru Sarbatoarea Pastelui;
 4. Blogul lui Emil
 • Colaboratori:
 1. Grupul Yahoo Fun NoLimits;
 2. Star;
 3. Dobre Gabriel;
 4. Victor Chiritescu;
 5. Mariana Bîtculescu;
 6. Mei;
 7. Tabeica Octavian;
 8. Olivian Marcel Popa;
 9. Pinguu;
 10. Scusz Davis Mihai;
 11. Tanase Emanuel;
 12. Beke Adina Iolanda;
 13. Vasiu Ioan;
 14. Diuţu .

_________________________________________________________________________________________________

În atenţia vizitatorilor !!!!!!!

 1. Nu ne spamaţi cu siteuri!
 2. Nu ne trimiteţi tot felul de cereri prin email în legatură cu postarea anumitor siteuri de a dreptul penibile! Vreţi să postăm ceva pe blog , atunci să fie de calitate şi ceva cât mai original , eventual putem discuta în vederea postarii  mai multor  articole pe blog cu un subiect anume contra cost.
 3. Orice tip de injurii va fi sters automat .

Vă mulţumim că ne  vizitaţi blogul!